lifebysusan.blogg.se

weekend

Publicerad 2013-03-17 16:07:00 i Allmänt,

Åh, vilken härlig helg jag har haft! I fredags kom Amanda hit och vi satt och pratade om allt möjligt :) Sedan blev det filmkväll! Amanda blev kvar till lördagen så vi umgicks och pratade bland annat om framtida resor och drömde oss bort lite :)
 
Idag var vi på en inspirationsföreläsning som inriktade sig på hundträning men de flesta tipsen vi fick kan man även använda sig av i vanliga vardagssituationer :) Det mesta var sådant som jag redan kunde/visste sedan tidigare eftersom jag trots allt pluggar till djurtränare men det var ändå väldigt intressant och jag blev definitivt inspirerad! Det är kul att höra olika hundtränares åsikter för att det finns alltid något nytt man kan ta till sig :) Dessutom känns det nyttigt att repetera. Även om jag känner att grunderna sitter i benmärgen nu så skadar det inte att höra saker flera gånger. Sen kan man ju aldrig bli fullärd när det kommer till träning av djur, finns sååå mycket att lära! Men det är det jag gillar med detta yrke, att man alltid kan lära sig något nytt och fortsätta utvecklas :)
 
Nu inför nästa vecka har jag i alla fall en massa ny inspiration och motivation till att få gjort de sista skolarbetena + planera sista praktiktiden & examensprovet!
 
Måste ju även berätta att när vi kom hem väntade maten fint uppdukad på bordet :) Bästa pojkvän! ♥
 

summer cravings

Publicerad 2013-03-14 13:35:03 i Allmänt,

Jag tror att vädret spelade mig ett spratt tidigare i veckan. Får nog ta tillbaka mina ord om att våren är på väg.. Imorse var det tydligen 20 minus grader här i trakterna och snön har fallit i princip hela dagen! Läste även någonstans att vintern är här för att stanna. Jag som hoppades på vårväder på min födelsedag! :(
 
Aja, får väl kolla på förra sommarens bilder och drömma mig bort så länge :)
 
Vackra Kökar
 
Island in the sun-festivalen
 
Underbara Malta
 
Sicilien

puh!

Publicerad 2013-03-13 12:33:24 i Allmänt,

Måste bara börja med att säga att det är sååå härligt att våren är på väg! Okej, det snöade senast igår men när man är ute och går så känns det verkligen som att våren är på g :) Underbara känsla. Man får så mycket mer motivation till att göra saker.
 
Idag började vi dagen med kaffe i sängen :) Efter det tog jag mig ut på en PW och därefter blev det lite träning hemma. Sen har jag hunnit med att både tvätta och städa och nu har jag äntligen tid för en liten lunchpaus. Resten av dagen lär bli pluggdag. Lär väl dock klämma in ett eller två avsnitt av Supernatural också ;)
 
Rekommenderar verkligen denna serie! Den är kanske lite seg i början men nu är jag helt fast. Är inne på säsong 6 redan, snart kan Clive och jag börja kolla tillsammans :) yey!

paus i pluggandet

Publicerad 2013-03-11 14:37:30 i Allmänt,

Min fina pojkvän lagade precis världens godaste vegetariska pastarätt till mig :) Inte illa att ha en kock till pojkvän inte! Dessutom har han också fått upp ögonen för vegetarisk mat nu så han sa att han nog ska bli veggo han med. Dock ska han fortsätta äta kyckling.. och... eh.. kött. Haha. Well, man kan väl äta både vegetariskt och kött. Man behöver inte alltid sätta en etikett på vad man är. Efter tiden i Malta så har jag faktiskt också börjat äta kyckling och kalkon eftersom det vegetariska utbudet i Malta inte är så stort. Så jag kan väl inte direkt kalla mig för vegetarian längre. Men jag tänker hålla mig till vitt kött och fisk, nånstans måste man ju dra gränsen :)
 
Ingen är så bra som du ♥

pluggdag

Publicerad 2013-03-11 13:01:14 i Allmänt,

Idag är det plugg, plugg, plugg som gäller :) Måste kunna allt från djurens anatomi & fysiologi till människans inlärning när det väl är dags för examensprovet. Känner mig faktiskt riktigt pepp nu. Älskar detta yrke och vill verkligen jobba med det i framtiden så nu gäller det bara att finslipa alla kunskaper så att de sitter i benmärgen!
 
Bilden nedan togs då jag höll på att skriva mitt slutarbete för djurskötarutbildningen. Jag skrev om "Hundnosens nytta i samhället" och tränade bland annat doftidentifiering med Kendas mamma Cailín. Hon var så duktig och jag blev supernöjd med resultatet! Sen att jag skulle råka få en av hennes valpar som sköthund var ju rätt kul också :) Man kunde helt klart se likheter mellan mor och dotter, båda lika ivriga och snabblärda! Och otroligt söta och härliga till lynnet förstås :)
 

i'm a gypsy

Publicerad 2013-03-10 19:19:30 i Allmänt,

Åhh vad denna bild får mig att sakna Malta-tiderna med mina kära vänner! Livet var så härligt och enkelt. Finns så många minnen att jag inte ens minns hälften längre men så fort man bläddrar igenom alla tusentals bilder så kommer minnena tillbaka :)
 
Längtar verkligen efter att få examen gjord nu så att jag kan fortsätta resa och skapa nya oförglömliga minnen!
 

efterlängtat brev :)

Publicerad 2013-03-04 10:42:00 i Allmänt,

Bland det första jag gjorde efter att jag vaknat imorse var att gå ut och kolla brevlådan och där hittade jag som väntat ett brev från min kära kusin! Blev så himla glad, detta gjorde nog min dag :) Har tänkt på honom en hel del på sistone så det var skönt att få höra hur han har det. Förövrigt så tycker jag att handskrivna brev är alltför underskattade. Visst går det snabbare att hålla kontakten via internet nu för tiden men ett brev känns så mycket mer personligt och värdefullt :)

Om

Susan Lindholm

Susan Lindholm heter jag och är 22 år gammal. Jag bor på Malta tillsammans med min underbara pojkvän :) Jag har studerat djurskötsel och just nu pluggar jag till djurtränare. Förutom djur så är mitt största intresse att resa och jag drömmer om att en vacker dag kunna resa jorden runt. Denna blogg är främst till för att mina nära och kära ska kunna ta del av allt som händer i mitt liv men alla är självklart välkomna att kika in! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela