lifebysusan.blogg.se

inte varje dag man träffar på en snok

Publicerad 2013-05-24 14:47:00 i Allmänt,

Gissa om jag hoppade högt upp i luften när jag helt plötsligt såg detta framför mig på promenaden! Gick med musik i öronen och var helt i min egen värld så det var inte långt ifrån att jag trampade på den. Som tur var så var det bara en snok, men en stor sådan! Tur att jag inte har Kenda här för hon hade nog trott att det var en pinne/leksak. Haha jag fick nästan hoppa in i skogen för att ta mig runt den för den låg verkligen mitt i vägen. Tror ni att min blick var fäst vid marken resten av promenaden? Yes!
 

snart bär det av till malta :)

Publicerad 2013-05-24 13:19:03 i Allmänt,

Just nu är jag så himla uttråkad! Har bara en massa tråkiga måsten att fixa och min kära nattuggla ligger förstås och sover så jag måste fixa allt själv. Nu är åtminstone flyget och båten bokade, den 4 juni flyttar vi tillbaka till Malta! Gissa om Clive är glaaad att få åka hem snart :) Ska faktiskt bli härligt att komma till värmen!
 
Häromdan vaknade Clive av att jag smygfotade när han låg och sov haha.

unconditional

Publicerad 2013-05-22 12:35:03 i Allmänt,

Igår såg Clive och jag en jättebra film! Unconditional hette den. Om ni inte redan har sett den så tycker jag att ni ska göra det :) Mycket fin film som dessutom är baserad på en sann historia!

girl's night out

Publicerad 2013-05-21 20:02:33 i Allmänt,

I helgen hade jag min äldsta och absolut bästa vän Henna på besök! Vi har inte setts på nästan ett år så det var jättemysigt att ha henne här. Har saknat henne massor! På lördagen blev det tjejkväll på krogen med bästa Amanda och Ronja :) Har knappt några bilder från kvällen eftersom jag inte hade kameran med mig men såhär glada var vi i alla fall! Kvällen bev riktigt lyckad, mina vänner är bäst ♥
 

live in the moment

Publicerad 2013-05-21 17:46:42 i Allmänt,

Tänk om alla människor skulle leva i nuet och verkligen uppskatta allt de har istället för att stressa över morgondagen och ta saker för givet. Jag tycker att alla borde kolla på den här videon!! Den är både rörande och inspirerande! :) Mina tårar bara rann när jag och Clive såg på den imorse. Vilken underbar människa han var, Zach!
 

sjukling

Publicerad 2013-05-13 15:03:08 i Allmänt,

Jahapp, så har det visst gått en hel vecka sen sist jag bloggade! Men den här gången har jag faktiskt en bra ursäkt. Jag vikarierade på dagiset tisdag & onsdag förra veckan och jag måste bara säga att ungarna är verkligen såå härliga! Jag hade jättekul och dagarna gick snabbt. Dock blev jag varnad om att alla barn varit sjuka och att det nu var fröknarnas tur. Det hostades och snörvlades en hel del men jag kände mig frisk som en nötkärna. Först på fredagen kände jag hur febern smög sig på och hela helgen låg jag hemma under täcket för att bli frisk så fort som möjligt. På söndag kväll kände jag mig rätt kry och tänkte att jo men visst orkar jag jobba imorn! Tji fick jag, för när jag vaknade imorse var mina halsmandlar alldeles svullna och fulla av vita prickar. Sjuksköterskan tog lite prover och skickade mig sedan vidare till läkaren för en extra koll. Även han höll med om att min hals såg hemsk ut. Så imorn blir det labbet för fler tester. Jag hoppas faktiskt att det bara är något virus som går över av sig själv för jag har ingen lust att äta antibiotika.. Blä.
 

the past few days

Publicerad 2013-05-06 15:14:00 i Allmänt,

Jag har haft det supermysigt de senaste dagarna! Kenda och jag har varit ute på långa skogspromenader i det härliga vädret och så hade vi ju min kära pappa, Sirpa, faster Maaret och Zeki på besök ett par dagar så vi har umgåtts och ätit god mat och bara haft det bra :)
 
Kenda charmade förstås gästerna som vanligt! Men jag var lite extra stolt över henne då vi faktiskt passade på att träna hela tiden :) Jag bad gästerna ignorera henne totalt tills hon var lugn. Såklart ville hon ha all uppmärksamhet när de kom men då ingen gav henne någon respons gick hon och la sig och sedan fick hon belöning för sitt lugna beteende. Detta resulterade i att hon tog det lugnt heeela helgen, typ satt bredvid någon och blev klappad på huvudet eller låg och snarkade i någons famn. Hon fick med andra ord den uppmärksamhet hon ville ha men bara då hon var lugn och avslappnad. Och hon är ju inte dum denna lilla busunge, utan hon lärde sig snabbt vad som gällde och hur hon skulle få det hon ville ha. Duktig tjej!!♥
 
Har man bara tid och ork att generalisera detta ordentligt med så många olika människor, hundar och platser som möjligt så tvivlar jag inte på att Kenda kommer att bli en fantastisk assistenthund en vacker dag! Hon är en oslipad diamant med ett hjärta av guld och hon har så mycket potential så jag hoppas att de ger henne en chans till. För jag vet att hon kan!♥
 
Följ min blogg med Bloglovin

kosläpp!

Publicerad 2013-05-01 13:54:00 i Allmänt,

Idag har vi varit på kosläpp och Kenda skötte sig väldigt fint i folkvimlet! Dock blev hon lite skärrad när hon fick syn på alla lyckliga kossor som kom springandes så vi blev inte kvar så länge. När Kenda var liten sprang hon in i elstängsel mer än en gång så hon tror att kossor, åsnor och hästar är lika med elaka djur som ger en elstötar och det är alltså bäst att hålla sig på avstånd :) Men förövrigt låg hon lugnt och snällt i trängseln trots en massa barn och hundar som gick förbi alldeles intill oss. Duktig Kendus! ♥
 

Om

Susan Lindholm

Susan Lindholm heter jag och är 22 år gammal. Jag bor på Malta tillsammans med min underbara pojkvän :) Jag har studerat djurskötsel och just nu pluggar jag till djurtränare. Förutom djur så är mitt största intresse att resa och jag drömmer om att en vacker dag kunna resa jorden runt. Denna blogg är främst till för att mina nära och kära ska kunna ta del av allt som händer i mitt liv men alla är självklart välkomna att kika in! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela