lifebysusan.blogg.se

moon rise

Publicerad 2012-12-29 19:09:00 i Allmänt,

Har precis suttit ute på balkongen och sett den vackra månen stiga upp över havet :) Vackert!
 
 
 
 
 
 

happy christmas

Publicerad 2012-12-24 10:37:52 i Allmänt,

Blev väckt av världens finaste pojkvän som hade gjort i ordning frukost på balkongen :) En bra start på julafton!
 

Marsascala :)

Publicerad 2012-12-18 13:41:23 i Allmänt,

Man kan ju inte direkt klaga på vyerna när man är ute och promenerar i denna vackra stad!
 
 
 
 
 
 

so you think you can dance?

Publicerad 2012-12-08 20:02:00 i Allmänt,

Lyckades hålla mig vaken hela natten tack vare "So you think you can dance" säsong 9 så i natt lär jag sova gott. På tal om SYTYCD så kan man ju inte annat än att älska det programmet. Det är sjukt hur duktiga de är!
 
Dagen har bland annat bestått av lite vardagssysslor som tvättning, matlagning och en sväng till butiken för att handla lite mat. Solen sken så härligt imorse men så fort jag började hänga upp tvätten på balkongen började det dugga och fem minuter senare öste det ner och tvätten var helt plötsligt blötare än vad den var innan jag hängde upp den.. haha.
 
Förutom hemmafru-sysslor har vi fjantat runt och haft kittlingskrig och skrattat tills vi kiknat. Eller ja, det är mest Clive som kittlar och jag som skrattar tills jag kiknar haha. Livet är härligt!♥
 
Här har ni två av mina favoritdanser från första veckofinalen :)
 
 

time flies

Publicerad 2012-12-07 21:12:00 i Allmänt,

Igår var det Finlands självständighetsdag och jag har varit på Malta i exakt en månad nu! Jösses vad tiden flyger iväg. Har varit på Malta i totalt 5 månader nu om man räknar med alla gånger jag varit här :)
 
Det här med att vända tillbaka dygnet är ju inte det lättaste! Gav upp klockan nio på morgonen och vaknade på eftermiddagen. Inte bra. Får göra ett nytt försök igen då.
 
Idag har jag roat mig med att titta på finska självständighetsbalen från igår! :) Om ni spolar fram till 43.45 i den här videon kan ni se min mammas syssling slänga slängkyssar åt sina barn när han gör entré i slottet :) gulligt!
 
En bild på solnedgången i vackra Valletta! :)

nattugglor

Publicerad 2012-12-06 05:12:00 i Allmänt,

Det här bloggandet går ju inge vidare just nu.. Får se när jag får motivation att börja uppdatera oftare!
 
Idag var det jag som lagade middag igen och Clive tog kort på mitt fina mästerverk och tyckte att jag skulle visa er alla hur duktig jag är ;)
 
Vi har vänt på dygnet totalt så nu ska vi vara vakna ända till nästa kväll så att vi förhoppningsvis får ordning på dygnsrytmen!
 
Är lite avis på er där hemma som har en massa snö! Här har det varit grått och kallt de senaste dagarna. Hoppas på solsken imorgon :)
 

Om

Susan Lindholm

Susan Lindholm heter jag och är 22 år gammal. Jag bor på Malta tillsammans med min underbara pojkvän :) Jag har studerat djurskötsel och just nu pluggar jag till djurtränare. Förutom djur så är mitt största intresse att resa och jag drömmer om att en vacker dag kunna resa jorden runt. Denna blogg är främst till för att mina nära och kära ska kunna ta del av allt som händer i mitt liv men alla är självklart välkomna att kika in! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela