lifebysusan.blogg.se

liten update!

Publicerad 2013-07-19 18:48:00 i Allmänt,

Det blir inte mycket bloggande minsann :) Jag har helt enkelt inte så mycket motivation till att blogga just nu men tänkte ta och uppdatera er lite om vad som hänt på den senaste tiden. Jag har bland annat fått jobb som frilansande skribent, vilket är jättekul! Kan jobba hemifrån och välja själv när jag vill jobba och när jag vill ha paus osv. Supersmidigt!
 
Förra helgen var vi och grillade vid havet med ett par vänner till Clive. Hade det jättetrevligt och lärde känna nya människor :) och världens sötaste vovve från som kommer från SPCA, där jag praktiserade förra sommarn! Sen har vi mest bara njutit av sommaren :) Och så har jag ju förstås skrivit en hel del under den senaste veckan.
 
Ikväll ska vi ut och äta med ett av paren som vi grillade med förra veckan :) Ska försöka komma ihåg att ta med kameran haha. När man inte är turist längre så glömmer man lätt bort att ha med sig den.. Men här kommer i alla fall ett par mobilbilder från den senaste tiden!
 
Utsikten från våran balkong
Marsaskala :)
Såhär kan det se ut när jag jobbar!
 

mysdag

Publicerad 2013-07-05 19:18:00 i Allmänt,

Jag har varit jättedålig på att ta kort här på Malta. Glömmer alltid kameran hemma när jag ska nånstans! Men idag var kameran med så här kommer lite bilder :)
Såg söta ankungar när vi promenerade till havet!
Maaat!
Clive ville ha bevis på att han fått mig att börja äta kött igen haha.
Haaavet :) Så vackert!
Puss!
 <3
 

Om

Susan Lindholm

Susan Lindholm heter jag och är 22 år gammal. Jag bor på Malta tillsammans med min underbara pojkvän :) Jag har studerat djurskötsel och just nu pluggar jag till djurtränare. Förutom djur så är mitt största intresse att resa och jag drömmer om att en vacker dag kunna resa jorden runt. Denna blogg är främst till för att mina nära och kära ska kunna ta del av allt som händer i mitt liv men alla är självklart välkomna att kika in! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela