lifebysusan.blogg.se

happy

Publicerad 2013-02-28 20:30:00 i Allmänt,

Idag har vi varit i Mariehamn och gjort lite ärenden. När vi kom hem var det dags för att öppna samlarkorten som Clive beställt. Haha Clive var väldigt ivrig och jag rycktes med av hans humör så vi började genast öppna. Jag har absolut noll koll på kortens värde osv men det var riktigt spännande ändå för Clive lös upp av glädje varje gång vi hittade ett värdefullt kort! Själv blev jag till och med glad bara jag hittade ett fint kort haha. Efter att ha öppnat alla pack spenderade jag ett par timmar med att organisera allt. Lät inte ens Clive hjälpa till haha. Det bor nog en liten nörd i mig med ;) Lyckades ju till och med fixa min "nya" laptop häromdan efter att Clive flyttat över min hårddisk i mammas gamla laptop. Nu är den som ny, yey!
 
Imorgon ska vi in till stan igen för ännu lite ärenden. Det är mycket som måste fixas nu men allt ser ut att lösa sig till det bästa. Både igår och idag har jag känt mig sådär riktigt lycklig inombords :) Stressen börjar släppa sakta men säkert nu när alla pusselbitar faller på plats en efter en.
 
Nu blir det ett par avsnitt Supernatural innan läggdags! Måste komma ikapp Clive så vi kan börja kolla tillsammans :)
 

<3

Publicerad 2013-02-24 20:04:08 i Allmänt,

Vi hade en alldeles underbar sportlovsvecka med finaste Kenda! ♥ Precis som jag misstänkte blev Clive (precis som alla andra) helt förälskad i henne och han föreslog till och med att vi skulle kidnappa henne :) haha.
 
Imorgon påbörjar jag min nästa och förmodligen sista praktik :) Eller ja, ska väl förhoppningsvis även göra några timmar på ytterligare ett ställe men det blir bara någon timme då och då. Ser fram emot att få börja träna djur igen, har haft en lite för lång paus nu känner jag. Har även sakta men säkert börja planera examensprovet och allt som ska vara klart inför det. Det skulle vara så skönt att ha allt gjort innan sommarn :) Sen blir det nog en paus från studerandet. Har dock en del drömmar inför framtiden som kräver vidareutbildning men just nu känner jag inte att jag har så bråttom. Vill hinna njuta av livet också ju, nu när jag ännu är ung och pigg ;)
 
Idag fick jag höra en superhärlig nyhet som gjorde mig riktigt glad och varm om hjärtat! :) Ser verkligen fram emot sommaren och allt roligt som väntar. ♥
 
 

helgen

Publicerad 2013-02-17 09:42:25 i Allmänt,

Helgen har varit helt toppen! I fredags blev det utgång för att lyssna på kusin Patrik som spelade på Kino. Glömde dock minneskortet hemma så det blev inga foton tagna under kvällen..
 
Resten av helgen har vi bara myst och busat :) Så härligt att ha Kenda hemma. Hon och Clive har verkligen fastnat för varann haha. Mina älsklingar! ♥
 
 
 
 
 

kendus

Publicerad 2013-02-14 22:58:59 i Allmänt,

Förra året var Kenda och jag och pussades på kossorna på alla-hjärtansdag. I år har jag inte henne hos mig denna dag, men imorn kommer hon hit och stannar hela sportlovet! :) Om jag längtar!! Kommer bli en supermysig vecka med mina käraste! ♥
 

update :)

Publicerad 2013-02-13 14:44:00 i Allmänt,

Har visst glömt bort att jag har en blogg igen! Här kommer i alla fall en liten uppdatering av vad som hänt den senaste tiden :)
 
Sista dagarna i Malta myste och busade vi med Clives hundar. Världens ljuvligaste killar är dom! Nästan så att jag hade lust att packa ner dom i resväskan ;)
 
Väl framme i Skavsta blev vi hämtade av pappa. Måndagen spenderade vi med pappa och Sirpa som var lediga för att hinna umgås med oss :) Först blev det fika hos mummu sen middag på Caesar's och därefter fika hos moster Sari. En intensiv dag men det var det helt klart värt. Att umgås med mina nära och kära är det bästa jag vet. <3
 
Tisdag morgon tog vi nya Viking Grace över till Åland. Sååå fin är den!
 
I helgen fick vi besök av bästa Amanda. Drack lite vin, åt ost och kex och hade det allmänt bra :)
 
I måndags var vi på middag hos moster Päivi :) Sen på kvällen började Clive på svenskakurs och eftersom han hoppade in i en kurs som redan hållt på ett tag så kommer jag att få vara med på lektionerna och vara hans assistent. Hihi så kul!

Om

Susan Lindholm

Susan Lindholm heter jag och är 22 år gammal. Jag bor på Malta tillsammans med min underbara pojkvän :) Jag har studerat djurskötsel och just nu pluggar jag till djurtränare. Förutom djur så är mitt största intresse att resa och jag drömmer om att en vacker dag kunna resa jorden runt. Denna blogg är främst till för att mina nära och kära ska kunna ta del av allt som händer i mitt liv men alla är självklart välkomna att kika in! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela