lifebysusan.blogg.se

update from Malta :)

Publicerad 2012-11-20 17:35:00 i Allmänt,

Jag vet att min uppdatering här på bloggen verkligen suger för tillfället! Ska försöka bättra mig :) Tänkte börja med att berätta att allt är bra här nere :) Har bott här i hela två veckor nu och allt känns toppen.
 
Min fina pojkvän är sjuk så vi har inte gjort något speciellt idag. Dagen började med frukost på sängen som vanligt, ja jag börjar nog bli lite bortskämd :) Efter frukosten och en dusch tog jag mig en promenad och handlade. När jag kom hem lagade jag middag och hör och häpna: för dagens middag fick jag 6 poäng utav 5 ;) Vanligtvis är det Clive som är kocken i huset men både igår och idag är det jag som lagat middag (med Clives recept dock) och jag har lyckats riktigt bra om jag får säga det själv. Det är ju faktiskt riktigt roligt att laga mat!
 
Nu ska jag vänta på att sjuklingen vaknar till liv igen så att vi kan se på film och mysa!
 
Saknar alla er där hemma!♥
 
♥♥♥
 
Inte illa med havsutsikt från balkongen! :)

saturday

Publicerad 2012-11-04 20:07:00 i Allmänt,

Det blev en spontan trip till Stockholm igår. Strosade runt i stan hela långa dagen med bästa Amanda. Shoppade, fikade och åt god mat! När vi väl kom tillbaka till Mariehamn blev det en spontan utgång! En riktigt lyckad lördag måste jag säga :) Träffade många människor jag tycker om och kände mig allmänt lycklig.
 
Kommer nog att sakna Åland mer än jag trodde... Trivs ju faktiskt väldigt bra här trots allt. Imorgon är det min sista dag här på holmen sen beger jag mig mot Sverige för att därifrån ta flyget till Malta. Längtar!♥
 
Vi hittade världens snyggaste masker inne på Butterick's!
 
Blev glatt överraskad av att se min vän Laura på Åland :)

five days

Publicerad 2012-11-01 13:32:51 i Allmänt,

Stress, stress, stress, stress, stress... Hur ska jag hinna med alla måsten innan tisdag? Får lite smått panik. För varje gång som jag checkar av något från min to do-list så kommer jag på något nytt som måste göras. Det tar ju aldrig slut! Nej, nu ska jag springa ner till tvättstugan och sen börja tvätta fönster :) Hemmafru-feelisen är på topp idag.
 
Om 5 dagar är jag tillbaka på underbara Malta.♥

Om

Susan Lindholm

Susan Lindholm heter jag och är 22 år gammal. Jag bor på Malta tillsammans med min underbara pojkvän :) Jag har studerat djurskötsel och just nu pluggar jag till djurtränare. Förutom djur så är mitt största intresse att resa och jag drömmer om att en vacker dag kunna resa jorden runt. Denna blogg är främst till för att mina nära och kära ska kunna ta del av allt som händer i mitt liv men alla är självklart välkomna att kika in! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela