lifebysusan.blogg.se

en dag vid havet

Publicerad 2013-06-12 16:53:00 i Allmänt,

Idag åkte jag, Clive och hans bror till St. Peter's Pool för att sola och bada lite. Förr var detta en "hemlig" plats som endast malteser kände till men nu för tiden känner turisterna också till platsen. Men det tar sin lilla tid att ta sig dit och det var inte mer än 20 pers där under tiden som vi var där. Skönt att det inte var fullproppat med folk som de brukar vara på de flesta sandstränder. Jag föredrar faktiskt klipporna mycket mer än en sandstrand.
 
För att kunna simma så var vi tvungna att hoppa från klipporna (eller ja, så sa dom i alla fall men jag är rätt säker på att man kunnat ta sig ner om man gått lite längre bort). Gissa om jag stod och tvekade en stund innan jag tog till mig mod och vågade hoppa haha. Jag tyckte det var jättehögt men det var inte så farligt när jag väl hoppat :) Dock fick jag jätteont i öronen och självklart en massa saltvatten i näsan, amatör som jag är. Men det ska det bli ändring på ;) Det var en jättesöt liten foxterrierblandning där som gladeligen hoppade från klipporna för att apportera en flaska som ägaren slängde i vattnet haha, lycklig hund!
 
Innan vi åkte hem så åkte vi till Birzebbuga och åt glass i skuggan av palmträden. Livet är härligt! :)
 
Tyvärr glömde jag både kamera och mobil hemma så jag kunde inte ta några bilder men lånar ett par bilder från nätet så ni kan se hur otroligt vackert St Peter's Pool är!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-06-12 17:34:37

Oh va skönt Sue! Synd att vi inte hann dit tidigare! Kanske nästa gång :D !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Susan Lindholm

Susan Lindholm heter jag och är 22 år gammal. Jag bor på Malta tillsammans med min underbara pojkvän :) Jag har studerat djurskötsel och just nu pluggar jag till djurtränare. Förutom djur så är mitt största intresse att resa och jag drömmer om att en vacker dag kunna resa jorden runt. Denna blogg är främst till för att mina nära och kära ska kunna ta del av allt som händer i mitt liv men alla är självklart välkomna att kika in! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela